Dark Light

Black Friday 2018 Leave a comment

Milloin Black Friday on tänä vuonna

Moni jo miettii, että milloin Black Friday oikein on tänä vuonna, no sehän on Perjantaina (luonnollisesti) 23. päivä Marraskuuta.

Musta Perjantain tarjoukset

Verkkokaupastamme löydät paljon Black Friday tarjouksia. Annamme niistä enemmän vinkkiä lähemmin, mutta kovia tarjouksia jo alhaisiin hintoihimme on luvassa.

Mikä on Musta Perjantai?

Black Friday on marraskuun lopussa vietettävä vuoden tärkein ostospäivä. Amerikan Yhdysvalloista maailmanlaajuiseksi ostosriehaksi levinnyttä päivää vietetään  Thanksgiving- eli kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Nimitystä Black Friday on käytetty kiitospäivän jälkeisestä perjantaista jo 1950-luvulta lähtien, jolloin termillä viitattiin erityisen vilkkaaseen ja synkkään päivään liikenteessä, kun ihmiset matkustivat takaisin koteihinsa perheidensä luota.

Black Fridayna kaupat ja verkkokaupat tarjoavat tuotteitaan usein erittäin edulliseen hintaan. Seuraavana maanantaina vietetään tuoreempaa Cyper Monday- päivää, jolloin tarjoukset kohdistuvat pääsääntöisesti elektroniikka-tuotteisiin.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon mustan perjantain tarjouksista ja muista tarjouskampanjoistamme ensimmäisenä. Usein parhaita tarjoustuotteita on rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea 🙂

Tilaa Uutiskirje

* indicates required


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOPPING CART

close