Dark Light
-63%

Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää

Availability:

Varasto loppu


14.64 39.90

Varasto loppu

Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää vaihtaa väriä lämpötilan mukaan tuoden hauskuutta ja väriä suihkuun. Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää on myös erittäin kätevä keksintö, sillä se haivatsee veden lämpötilan ja ilmoittaa siitä eri väreillä. Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää ei vaadi paristoja tai laturia. Valo aktivoituu vedenpaineeta. Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää on varmasti yksi mielenkiintoisimmista ja hyödillisimmistä vempaimista suihkuun.

Nopean lämpötilan vaihdokset eivät tule enää yllätyksenä, sillä tiedät veden lämpötilan sen väristä. Lisäksi Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan eikä siihen tarvita pattereita tai laturia.

  • Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää on ihanteellinen lapsiperheissä, sillä se tekee suihkussa käynnistä hauskaa ja kertoo veden lämpötilan heti ja estää mahdolliset palovammat ja nopeat muutokset kylmään veteen
  • Pyöreä Eco LED Valo Suihkupään käyttö hämärässä tai pimeässä on romanttista, sillä se se korostaa veden vaikutusta antaen miellyttävän pesuhetken vaikka kumppanin kanssa
  • Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää luo ainutlaatuisen ja innovatiivisen tunnelman kylpyhuoneeseen

Asennusohje: Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää on helppo asentaa. Irrota nykyinen suihkupää ja ruuvaa tilalle Pyöreä Eco LED Valo Suihkupää. Se on valmis käytettäväksi!

Lämpötilan ilmaisin: Värit aktivoituvat vedenpaineesta ja ilmoittavat veden lämpötilan

Ominaisuudet:

  • Vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan
  • Yhteensopiva kaikkien EU-standardikokoisten vesihanojen kanssa
  • Ilmoittaa veden lämpötilan eri väreillä

www.ecoledshower.com

Tuotetunnus (SKU): D1000118 Osasto:

Brand

InnovaGoods

SHOPPING CART

close